Xаклаб КИКА, сега

КИКА е јавен простор на ул. „Васил Стефановски“ бр.8/1 во центарот на Скопје. Постои од 17-ти октомври 2009 година.

Дознајте повеќе

се вчитува се вчитува
се вчитува се вчитува
се вчитува брзина на download
се вчитува брзина на upload

Уреди во КИКА

Температурата во КИКА

Хардвер
Lounge
Рандом
Тераса