Xаклаб КИКА, сега

КИКА е јавен простор на ул. Наум Наумовски Борче бр. 38/12 во центарот на Скопје. Постои од 17-ти октомври 2009 година.

Дознајте повеќе

се вчитува се вчитува
се вчитува се вчитува

Уреди во КИКА

Температурата во КИКА